Vacature cultuurtechnicus

Cultuurtechnicus m/v
(32 uur per week)

Adviesburo R.I.E.T. is een adviesbureau op het gebied van Ruimtelijke Inrichting En Techniek. Met een team van 8 tot 10 specialiseerde groeningenieurs werken we aan ontwerpen en bestekken voor sport- en speelvoorzieningen, stedelijk groen, begraafplaatsen en natuurgebieden.
Voor de mogelijke versterking van ons ingenieursbureau zijn wij geïnteresseerd in een ervaren

Als cultuurtechnicus maak je opnamen en geef je adviezen voor aanleg, renovatie of beheer van sportvelden. Ook cultuurtechnisch advies voor begraafplaatsen en natuurprojecten kunnen onderdeel zijn van je takenpakket. Je bent ervaren in het vertalen van een advies naar RAW-bestekken. Tijdens de uitvoeringsfase houd je toezicht en bij voldoende ervaring voer je directie.

Je hebt ervaring in de sportbranche (minimaal 5 jaar) en je werkt zelfstandig, je hebt een opleiding Larenstein cultuurtechniek, of T&L realisatie. Je neemt verantwoordelijkheid, je kan uitstekend communiceren en samenwerken. Je bent een kei in het maken van RAW bestekken en je bent goed op de hoogte van de UAV/ARW. Ervaring met Autocad is essentieel. Je kan je adviezen duidelijk en overtuigend mondeling maar ook schriftelijk overbrengen. Enthousiasme, flexibiliteit en loyaliteit zijn eigenschappen die wij van groot belang vinden.

Als jij ervaren bent en in het team past, dan kan jij wellicht ons team versterken. Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima. Het salaris wordt afgestemd op ervaring en prestatie.

Ben jij die ervaren Cultuurtechnicus?

Bel voor meer informatie, mogelijkheden met de heer T. de Kroon, 030 657 06 36 of stuur je sollicitatiebrief met CV naar info@adviesburoriet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.