Sportpark Tholen

Gemeente Tholen

Uitplaatsing tenniscomplex en herinrichting voetbalcomplex

  • ontwerp
  • bestek of UAV GC contract

Omschrijving project

In Tholen groeit de voetbalclub uit zijn jasje. De gemeente vroeg daarom adviesburo R.I.E.T. een ontwerp te maken voor de uitplaatsing de tennisvereniging om plaats maken voor een nieuw kunstgrasveld en kantine voor de voetbal.

De tennisvereniging zal verhuizen naar een sportcluster aan de overzijde van de weg. Op het terrein van het buitenzwembad is voldoende ruimte voor de tennisclub. Tezamen met een school en een sporthal ontstaat zodoende een sterk concept waarbij alle sportvoorzieningen samen komen en gezamenlijk gebruik maken van parkeervoorzieningen en fietsenstallingen.

De tennisvereniging krijgt vier tennisvelden en een oefenbaan. Het geheel is vanaf het terras bij de nieuwe kantine goed te overzien. De voetbalclub krijgt een nieuw hoofdveld met tribune en een nieuw kunstgrasveld. Samen met de naastgelegen school delen ze een pannaveld. Het werk zal worden aanbesteed middels een traditioneel bestek of een UAV GC contract.

uitplaatsing sportcomplex sedumdak akkerbouw groninger landschap ecologisch advies hopmans ecologie veehouderij stilleven veeteelt