Bedrijventerreinen: ontwerp en beheer buitenruimte

Bedrijventerrein ontwerp | De kwaliteit van de buitenruimte op een bedrijventerrein of businesspark bepaalt de uitstraling van een bedrijf of de verhuurbaarheid van panden. Het is daarom belangrijk dat de buitenruimte kwalitatief goed is ingericht en goed wordt beheerd.

Revitalisering bedrijventerrein ontwerp

Om de verhuurbaarheid van uw bedrijventerrein of kantorencomplex te verhogen kunnen we een plan maken voor een upgrading. Het kan daarbij gaan om een betere uitstraling of een goede functionele inrichting van wegen, parkeerplaatsen en in- en uitritten.

Onderhoud bedrijventerreinen

Steeds meer bedrijven slaan de handen ineen en regelen zelf het beheer en onderhoud op hun bedrijventerrein. Wij kunnen voor u het Parkmanagement regelen via een bestek of een OMOP. Op basis van uw eigen service level agreement of  SLA kunnen we een technische omschrijving maken op basis waarvan een aannemer zijn prijs kan bepalen.
Ook voor het volgen van de kwaliteit van het onderhoud kunt u ons inschakelen, wij kunnen voor u het onderhoud monitoren op basis van de kwaliteitscatalogus van de CROW. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Heeft u vragen?