Kunstgras (velden)

Steeds meer verenigingen gaan sporten op kunstgras. Kunstgras verdraagt veel meer bespeling, waardoor de planning van trainingen en wedstrijden optimaal ingevuld kan worden.  Kunstgras is natuurlijk ook een uitkomst bij slecht weer, want een wedstrijd hoeft zelden meer afgelast te worden.

Eisen kunstgras

Kunstgras is er in vele soorten, het is belangrijk om het juiste type kunstgras te kiezen op de juiste plaats en voor de juiste sport. Wij zijn een onafhankelijke partij die u bij die keuze kan helpen. Tevens hebben wij veel ervaring hoe een veld opgebouwd moet worden. We weten welk type onderbouw nodig is in bepaalde (zettingsgevoelige) gebieden. Tevens kennen we alle actuele eisen van NOC*NSF en de sportbonden.

Ontwerp kunsgrasvelden

Wij kunnen u adviseren of kunstgras voor uw vereniging een goede keuze is en of het een oplossing is bij capaciteitsproblemen bij training of wedstrijden. Ook tijdens het ontwerpproces kunnen wij u bijstaan. We weten wat de beste ligging en positie is van een veld en we kunnen u helpen wij een aanpassing van de indeling van uw complex.

Bestek kunstgrasvelden

Wij hebben veel ervaring met het schrijven van bestekken voor de aanleg van kunstgrasvelden. Met het bestek kunt u verschillende leveranciers en/of aannemers een prijs vragen die marktconform is en waarbij u zeker bent van de kwaliteit van het veld en de onderbouw.