Werkvelden  |  Adviesburo R.I.E.T.

Bij Adviesburo R.I.E.T. kunt u terecht voor advies op maat bij al uw werk in de openbare ruimte. We kunnen u helpen in alle fasen van een project, zowel bij het procesmanagement, het ontwerp, de technische voorbereiding als bij de directievoering of het toezicht in de uitvoerende fase. Ook in de beheerfase of bij de exploitatie kunnen we u van dienst zijn. Door aandachtig naar u te luisteren zijn onze ingenieurs in staat u zo goed mogelijk te adviseren.

Aan de linkerkant ziet u specifiek onze uiteenlopende werkvelden. Binnen deze werkvelden beschikken wij over ervaring en expertise waardoor onze ingenieurs  u kunnen helpen met al uw vragen over groen, sport, recreatie of natuur. Bij de werkvelden kunt u ook bekijken welke vergelijkbare projecten we reeds uitgevoerd hebben.

De combinatie van kennis met betrekking tot ruimtelijke inrichting en techniek maakt het mogelijk om klanten een breed scala van advies te geven. Daarnaast is het begeleiden bij het oplossen van verscheidene bouwgerelateerde vraagstukken iets wat onze ingenieurs met veel passie doen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Adviesburo R.I.E.T.
Bekijk hier onze werkvelden:

Heeft u vragen?